Sztárok

Senánszky Flóra: „Volt sírás a kulisszák mögött” – Fásy Ádám szépségkirálynője beszél a Miss Intercontinental-élményekről

66 ország nevezett az idei Miss Intercontinental szépségversenyre, és a magyar lány, Senánszky Flóra gyönyörű helyezést ért el. Fásy Ádám szerint még így is alulértékelte a magyar szépségkirálynőt a kinti zsűri.

Fásy Ádám úgy fogalmazott, hogy legalább a legsportosabb kategóriát meg kellett volna nyernie Senánszky Flórának, mert a győztes német lányt kenterbe veri. De nem ez volt az egyetlen meglepetés a versenyen. A nagy esélyesnek tartott venezuelai lány például be sem került a 15 döntős közé. Fásy szépségkirálynője azonban nem csalódott. 

„Nagyon örültem ennek az eredménynek, nyilván a legjobb, ha megnyeri az ember, de nem voltam egyáltalán csalódott. Kihoztam magamból a maximumot, és Ádámék is sokat segítettek, nekem volt például a legszebb estélyi ruhám és a legszebb magyaros ruhám, amit Ádám felesége intézett nekem” – mesélte a Mokkában a szépségkirálynő, aki az európai országok közül a 4 legszebb lány közé került, és így lehetett ő az egyike a 15 döntősnek. A Miss Intercontinental 66 indulójából a kilencedik legszebbnek tartotta a kinti zsűri Flórát. 

Megnézem
Összes kép (3)

Fásy Ádám örül az eredménynek, de a Mokkában többször is elmondta, mennyire nem ért egyet a kinti értékelésekkel. A közönségszavazáson például Flóra az ötödik helyezett lett, de akiket mindenki igazi riválisnak látott Miss Venezuelán kívül, például Miss India, szintén be sem kerültek a legjobbak közé.

„Miss Venezuela sírt a kulisszák mögött, ott a backstage-ben sokan elszomorodtak” – mesélte el Flóra és Ádám. 

Senánszky Flóra a Miss Intercontinental szépségversenyen 9. helyezést ért el – Fotó: Instagram

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top