Sztárok

Győzike megrázó családi tragédiáról vallott

Gáspár Győző (Győzike) a Star magazinnak vallott egy rég történt családi tragédiáról, amely szerinte mind a mai napig beárnyékolja az életüket. Beával ugyanis még most is gyászolják meg nem született lányukat.

Győzike elmondta, hogy legidősebb lányuk, Evelin megszületése után nyolc évig próbálkoztak, hogy egy második baba is összejöjjön. Mint ahogy a showman a Star magazinnak részletezte, felesége, Bea nagyon nehezen, a sokadik beültetésre esett csak teherbe. Végül a mesterséges megtermékenyítés annyira jól sikerült, hogy az orvosok duplán jó hírt közöltek a szülőkkel: ikreket vártak. 

Bea már öt hónapos terhes volt, amikor megtörtént a tragédia. Takarítás közben leesett a létráról, és elvetélt. Az ikerpár egyik babája meghalt. „Elveszítettük az egyik kislányunkat, Virág ikertestvérét, Grétát. Ez életünk nagy tragédiája, amit a mai napig nem tudunk feldolgozni” – tette hozzá Győző.

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top