Sztárok

Régi fotó került elő Gregor Bernadettről, szexi hoszteszként tűnt fel

Gregor Bernadett szexi fotójával cikkezik az egyik brit lap a Forma 1-es hoszteszek betiltásáról. Ilyen volt a színésznő 28 évesen.

A darts után a Forma–1-ben sem lesznek a jövőben hoszteszlányok, akik a táblákkal fogadják a versenyzőket. Ross Brawn, az F1 vezérigazgatója korábban azt mondta, úgy érzik, ezek a lányok kimentek a divatból. Most még annyival kommentálta a változást, hogy a hoszteszek már nem felelnek meg a Forma–1-es márka értékeinek. Másfelől ezzel a döntéssel akarják elkerülni, hogy az autóversenyzésbe is begyűrűzhessenek a szexuális zaklatási ügyek.

Az erről szóló cikkében a Daily Mail bőséges képi illusztrációt mutat – összesen 13 képet –, kettő ezek közül a Hungaroringen készült. Az egyik 1999-ben, három modell és egy tucat fotós látható rajta, a másikon a kép leírása szerint „egy grid girl egy F1-es autó előtt a 2001-es Magyar Nagydíjon, ahogy fotósok készítenek képet róla”. Ő nem más, mint Gregor Bernadett.

Az akkor 28 éves színésznő abban az évben az Arrows csapatnak modellkedett, amelynél abban az idényben Enrique Bernoldi és Jos Verstappen versenyzett. A csapat szponzora volt akkor a Chello internetszolgáltató, ők „biztosították” a magyar hírességet a csapatnak – teszi hozzá a Bors.

A kép itt nézhető meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top