Sztárok

Bikiniben pózol a 64 éves Szűcs Judith

A ’80-as évek diszkókirálynője ma is bátran mutatja meg alakját, amin egyáltalán nem csodálkozunk, hiszen elragadóan néz ki!

Szűcs Judith nemrég arról vallott, hogy a mai napig nagyon sok szexuális ajánlatot kap a neten – na jó, ez egyáltalán nem meglepő, hiszen még mindig brutálisan jó formában van. Szűcs Judith pár hónapja még tangás képet is posztolt magáról, és azóta is büszkén mutogatja magát bikiniben. Most is éppen a tengerparton sütteti a hasát, amit ki is posztolt a közösségi oldalára. 

„Indulhat a Jet Ski száguldás? Ki mer felülni mögém? Puszi” – írta a fotóhoz Szűcs Judith, aki egy ideje már halogatja az esküvőjét, de elmondása szerint nagyon jól érzi magát menyasszonyként is. A képet egyébként többen is megosztották, sok lájk és komment érkezett, ahogy az várható volt. Szinte mindenki egyetért azzal, hogy Szűcs Judith akár 20 évet is letagadhatna, a rajongói nagyon dicsérik az énekesnőt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top