Sztárok

Falatnyi bikiniben búcsúzik Orosz Barbara

Vajna Timit már ezerszer láthattuk bikiniben, Orosz Barbara azonban azok közé tartozik, akik ritkán mutogatják magukat. Nos, most falatnyi fürdőruhában pózol Koh Samui-n, ráadásul még magassarkút sem visel.

Orosz Barbara pár nappal ezelőtt tért haza Thaiföldről, de a Mokkában már nyilatkozott is a kinti élményeiről. A műsorvezető a beszélgetés során elárulta, az utazás hirtelen ötletként jött, ám élete egyik legjobb élménye lett, később pedig az is kiderült, hogy decemberi szakítása után a közelmúltban ismét rátalált a szerelem… Ez egyébként látszik rajta, teljesen kivirult, és még bikiniben is megmutatta magát, amit egyáltalán nem szoktunk meg tőle. 

A 39 éves Orosz Barbara bombaformában van, ezt a kommentelők is megjegyezték, nem győzte fogadni a bókokat. Barbara egyébként karácsony előtt szakított exével, de most ismét szerelmes, a párja kilétéről azonban nem árult el sokat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top