Sztárok

Nagymamaként is bombázó Kóbor János felesége, Deme Zsóka

Deme Zsóka nagyobbik lánya nemrég hozta világra a kisbabáját. Kóbor János, bár nem a vér szerinti nagyszülő, szívből örül a kicsi érkezésének.

Egy hónapja született meg a kicsi, aki már volt a nagyszülőknél is. Kóbor János korábban elmondta, hogy ő ugyan nem látja még magát nagypapa szerepben, de a felesége unokáját családtagnak tekinti. Ahogy fogalmazott, nála a kisgyerekekkel való foglalkozás a fiánál és a lassan 11 éves Léna lányánál kimerült, Kóbor nem is igényli a babázást, azt meg el sem tudja képzelni, hogy egy kicsivel gügyögjön. De a Mokkából ma az is kiderült, hogy Deme Zsóka sincs ezzel másképp. 

Kóbor János és felesége, Deme Zsóka

„Egyszer volt nálunk eddig a baba, de hát már az is nagy dolog szerintem. 10 napos volt vagy kéthetes, és nagyon édes volt. Mondtam Titanillának, hogy angyalom, majd ne nagyon sírjon, mert én azt tudod, hogy nem tudom elviselni, amikor Lénácska sírt, akkor sem.”

Deme Zsóka nagyobbik lánya, Titanilla éppen ugyanolyan hajasbaba volt, mint a gyereke, és a modell szerint ez igazi déjà vu érzés volt, amikor meglátta. Kóbor János szerint ezzel most már teljes a nőuralom a családban. 

„Ebben a nagyszülős létben az a csodálatos, hogy a jó része jut, nincsenek álmatlan éjszakák, csak gyönyörködni kell benne és kényeztetni” – mondta Zsóka, és azt is elmesélték, hogy kislányuk, Léna végig ott volt a kórházban, és rögtön megnézhette a nővére lányát. 

„Kistesónak mondja, mert ő nem érti ezt a nagynéni szerepet. Nagyon boldog volt, mert ő mindig szeretett volna egy testvért, amivel nem tudtuk megajándékozni, és most mondjuk neki, hogy na Lénácska, akkor most tessék.”

A Mokka műsorvezetője arról is kérdezte Kóbor János feleségét, hogy nagymamként hogyan marad ilyen jó formában. Mint kiderült: genetika és sok munka meg odafigyelés a kulcs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top