Sztárok

Singh Viki intim helyre tetováltatott, itt a kép

Nem ez az első alkalom, hogy Singh Viki tetováltatott, ezúttal azonban rögtön három helyre. Az egyik.

Singh Viki életében a spiritualitás fontos, erről már beszélt annak kapcsán, miért visel piros fonalat a csuklóján, de szóba került a korábbi tetoválásainál is. Az eddigi öthöz most három új szimbólum került fel az énekesnő testére.

„Mindhárom tetkó egyfajta üzenet és emlékeztető számomra” – mesélte nekünk Singh Viki, akiről legutóbb a Sztában sztár versenyben is kiderült, milyen pozitívan szemléli az életet. A nehézségek leküzdésére pedig büszke. Ennek is szólnak a tetoválások.

A lábfejemen a patience, azaz türelem az arra figyelmeztet, hogy legyek türelmesebb önmagammal és másokkal is, ne akarjak mindent azonnal. A mosoly jel a jobb kezemen van, azzal írok, így mindig szem előtt van. Mosolyra sarkall, azt sugallja, hogy az élet szép.

De ezeken kíül van egy intimebb tetoválása is. 

Megnézem
Összes kép (2)

„Az intimebb helyen látható love yourself egy rejtett helyen lévő mantra, hogy szeressem és fogadjam el magamat. Hosszú éveken át küzdöttem ezzel, de mára sokkal pozitívabban szemlélem a dolgokat.”

Singh Viki megmutatta a szexi tetoválását

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top