Sztárok

Kiderült, ki szereti Vajna Tímeát

Szombat óta sokan kíváncsiak arra, mi lesz az Andy Vajna–asszisztens Ági–Vajna Tímea sztori folytatása. Mindenesetre azt már tudjuk, ki szereti Vajna Tímeát.

Filmszerűen bontakozik ki előttünk ez a történet, de mondjuk, Andy Vajnától nagyjából ez várható volt, jó érzéke van a meséléshez. Andy Vajna és az asszisztense, Ági Story gálás bevonulása óta történt néhány ez meg az, hogy pontosak legyünk, egy kis felsorolás szintjén itt összeszedjük, hogy mi: 

Andy Vajna és az asszisztense, Ági a Story Gálán – Fotó: Vadnai Szabolcs

  1. Hamar tisztán láttuk a helyzetet: Vajna Tímea elmondta, hogy Ági több, mint egy asszisztens
  2. Másnapra már azt is tudtuk, hogy Vajna Tímea őszintén sok boldogságot kíván Andynek.
  3. Kiderült, hogy Timi már nem tervez gyereket a férjével.
  4. Jöttek az összeesküvés-elméletek, hogy itt aztán nincs meglepetés, Vajna Tímeának lejárt a szerződése, de ezzel az NLCafé olvasói nem értettek egyet. Ha lemaradtál volna, akkor itt szavazhatsz te is, hogy szerinted hogy is vannak a dolgok: 

Közben pedig, ha nem a Vajna házaspárról lenne szó, és nem Vajna Tímeáról, talán sokkal nagyobb együttérzést is kiválthatna a tény: a férje egy nyilvános eseményen alázta meg azzal, hogy elvitte magával „több, mint egy asszisztens” Ágit.

Na, de Vajna Timiről van szó, és így rengetegen inkább kárörvendően kommenteltek az erről szóló cikkek alatt, viszont Timi saját közösségi oldalán egyre többen vannak, akik megvédik őt, vagy csak biztatják. 

„Bárki bármit mond rád, egy gyönyörű, hibátlan nő vagy! Jól csinálod az életed. Még jobbat kívánok neked!” – írta valaki a Story Gála után. Míg akadt, aki tényleg úgy érzete, hogy ráfér Timire a támogatás, miután azt írta, hogy eddig egész Magyarország utálta őt, és ellenezte a kapcsolatát Andyvel. 

„Lehet, hogy nem tudnak sokan elfogadni, de szerintem az emberek nagy része senkinek nem kíván egy ilyen szituációt. Egy házasság nagyon fontos döntés két ember között. Ez egy olyan gála, amit a sajtó nagyon előnyben részesít, napokig a csapból is az folyik, hogy ki milyen ruhában volt és kivel jelent meg.”

Nem mondjuk, hogy csak pozitív üzenetet olvashatsz Timi posztjainál, de az biztos: most legalább kiderült, ki szereti Vajna Tímeát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top