Sztárok

Videó a halottnak hitt Sylvester Stallonéról

Ijesztő fotók jelentek meg Sylvester Stallonéról, amelyek a színész végnapjait mutatták be. Rengeteg rajongó vett búcsút a sztártól, elgyászolták és megsiratták. Közben az egész csak egy durva hoax.

A kattintásvadászat egyik legkegyetlenebb módja az álhalálhír-keltés, amit némelyik külföldi oldal tökélyre fejlesztett. Most éppen Sylvester Stallone került célkeresztbe, akinek még a „végnapjairól” készült felvéltelek is hitelessé tették az amúgy csak néhány mondatra korlátozott hoaxot. Végül a kamut maga Stallone osztotta meg azzal, hogy senki se aggódjon, köszöni a sok kedves szót és szép búcsúztatást, de egyelőre még, köszöni, ő jól van. 

Sylvester Stallone a saját halálhíréhez kommentált az oldalán

A 72 éves sztár állítólag prosztatarákja és drasztikus súlyvesztesége mégis címoldalakra került. Volt, aki abban kételkedett, hogy a halálhír cáfolata csak rossz tréfa.

Végül Stallone egy videóüzenetet tett ki az oldalára, ahol elmondja: jó visszatérni a halálból:

Locking my daughters outside during a slight hail storm… It’s so great to be back from the Dead!!! @sistinestallone @sophiastallone

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top