Sztárok

Janics Natasa elszegényedett, már csak Tokióban bízik

Ünnepelt olimpikon volt, most mégis meg kell néznie, mire költ, de Janics Natasa vissza akar kapaszkodni. Reméli, hogy a tokiói olimpián még bizonyíthat.

Háromszor olimpiai bajnok kajakos Janics Natasa, aki jelenleg a nagy visszatérésben reménykedik. Van honnan visszakapaszkodni, ahogy a Story magazinnak meséli, hiszen a sikertelennek mondható riói olimpia után eltűnt, jelenleg is Bulgáriában él, nem messze a görög-török határtól. 

„December óta itt vagyunk Kardzsaliban a férjemmel és a kislányunkkal” – kezdte a sportoló, aki nem tagadja, az időjárás csak egy ok a helyszín választásnál, sokat számított, hogy olcsó a bulgáriai edzőtábor. Mint kiderült, Janics Natasa a tartalékaiból él, a 2016-os olimpia évében sok mindent saját zsebből fizetett, és mivel Rióban nem sikerült döntőbe jutnia, a befektetett munka és pénz nem térült meg. Ráadásul ő támogatja a két nagymamáját is, ezért nagyon meg kell néznie, mire költ. 

fotó: Facebook/Janics Natasa

Hosszabb ázsiai munkájáról is mesélt a magazinnak a sportoló, és Janics Natasa helyzetét tovább nehezíti, hogy a műtétje óta a teljesítménye elmarad attól, amit szeretne. 

Ha sikerülne kijutnom Tokióba 2020-ban, akkor a hatodik olimpiámon lehetnék jelen, amit nem sok sportoló mondhat el magáról. Csak ez van a fejemben, és mindent megteszek érte.

A gyógyulásáról, az edzésekről és a mostani életéről részletek a Storyban. 

A Story magazinnak mesélt Janics Natasa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top