Sztárok

Rendőrnő áldozatával találkozott a Viszkis

A Viszkis élete teljesen megváltozott a börtönévek alatt és óta. Azóta előadásokat tart, hogy megmutassa, igenis bárhonnan fel lehet állni. És olyan is megtörténik, hogy volt áldozataival fut össze.

A Bors interjút készített Ambrus Attilával, amelyben a Viszkis mesélt a beszélgetős estjeiről is. „Ez nem egy bankrablótanfolyam. Az a kiindulási pont, hogy mások próbálják meg az én hibámból kiindulva elkerülni a bajt. Ezek a közönségtalálkozók elsősorban interaktív beszélgetések, ahol mindenféle kérdéseket feltehetnek nekem, ezekre igyekszem kulturált módon válaszolni. Ez egy küldetés, amiben az életpályámat megpróbálom pozitív oldalra vinni és bebizonyítani, hogy igenis fel lehet állni mindenféle mélységből” – mondta.

Kitért arra is, hogy több áldozatával is találkozott már az ilyen beszélgetős esteken, vagy miközben kerámiát árult. „Nem egy, nem két »exügyfelemmel« találkoztam, akikre ráfogtam a fegyvert, de szerencsére, egyetlen esetet leszámítva, mindenki pozitívan állt hozzám” – mondta Ambrus Attila, volt köztük egy rendőrnő is, akit ajándék kerámiával próbált kárpótolni.

Forrás: ambrusattilakeramia.hu

Forrás: ambrusattilakeramia.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top