Kiderült, mikor engedik haza Mészöly Kálmánt a kórházból

nlc | 2018. Február 27.
Csaknem egy hónapja van kórházban a legendás futballista, de még mindig nem engedik haza. Fia elmondta, mikor hagyhatja el a kórházat édesapja.

Mészöly Kálmánt február elején vitték kórházba, mert otthonában váratlanul rosszul lett. Először agyvérzésre gyanakodtak, de kiderült, hogy egy agresszív tüdőgyulladás okozta a problémát. Arra is fény derült, hogy a 76 éves focistának koszorúér-szűkülete van.

Az elmúlt hetekben úgy tűnt, hogy a Vasas és a válogatott legendás labdarúgójának javul az állapota, aztán mégis aggasztóbb hírek érkeztek. Fia, Mészöly Géza most a Ripostnak beszélt édesapja egészségéről. Azt mondta, kicsit jobb a helyzet, javult az állapota, a tüdőgyulladásból már felgyógyult, de még mindig nem mehet haza.

Azon vagyunk, hogy minél erősebb legyen, a saját lábán, segítség nélkül tudjon jönni-menni. Ezért a napokban átkerül egy rehabilitációs központba, ahol ezen dolgozhatnak.

Mészöly Kálmán a sok fekvés miatt nagyon legyengült, és egyelőre csak segítséggel tud járni. Otthon viszont lépcsőznie kell, ezért kell megerősödnie. Csak akkor engedik haza, ha önállóan tud majd közlekedni.

Exit mobile version