Sztárok

Jó hírek az otthon gyógyuló Mészöly Kálmán állapotáról

Sokat fogyott a kórházban, ezért híznia kell, de mindent megtesz azért, hogy megerősödjön. A felépülésben a régi barátok is segítenek.

Mészöly Kálmánt április végén engedték ki a kórházból, azóta otthonában erősödik. A válogatott és a Vasas legendás focistája a kórházban sokat veszített a súlyából, ezért híznia kell.

Korábbi csapattársa, a Belgiumban élő Kenderesi István most meglátogatta Mészöly Kálmánt. A Blikknek arról számolt be, hogy a Szőke Szikla jókedve már a régi, és mindent megtesz azért, hogy megerősödjön.

Nagyon aggódtam érte, s bíztam benne, hogy javul az állapota. Azt láttam rajta, hogy szerencsére jól van, rendesen eszik, és egy-két kilót visszaszedett magára. Testileg és lelkileg is sokat erősödött

– mondta Kenderesi István, aki közös barátjukkal látogatta meg Mészölyt. Rengetegen mennek hozzá látogatóba, amiről Mészöly azt mondta, segít neki a gyógyulásban. A lába viszont vizesedik, de remélhetőleg ez is megoldódik.

Mészöly Kálmán megígérte Kenderesinek, ha felépül, elutazik hozzá Belgiumba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top