Sztárok

Kiderült, mikor engedik haza Mészöly Kálmánt a kórházból

Csaknem egy hónapja van kórházban a legendás futballista, de még mindig nem engedik haza. Fia elmondta, mikor hagyhatja el a kórházat édesapja.

Mészöly Kálmánt február elején vitték kórházba, mert otthonában váratlanul rosszul lett. Először agyvérzésre gyanakodtak, de kiderült, hogy egy agresszív tüdőgyulladás okozta a problémát. Arra is fény derült, hogy a 76 éves focistának koszorúér-szűkülete van.

Az elmúlt hetekben úgy tűnt, hogy a Vasas és a válogatott legendás labdarúgójának javul az állapota, aztán mégis aggasztóbb hírek érkeztek. Fia, Mészöly Géza most a Ripostnak beszélt édesapja egészségéről. Azt mondta, kicsit jobb a helyzet, javult az állapota, a tüdőgyulladásból már felgyógyult, de még mindig nem mehet haza.

Azon vagyunk, hogy minél erősebb legyen, a saját lábán, segítség nélkül tudjon jönni-menni. Ezért a napokban átkerül egy rehabilitációs központba, ahol ezen dolgozhatnak.

Mészöly Kálmán a sok fekvés miatt nagyon legyengült, és egyelőre csak segítséggel tud járni. Otthon viszont lépcsőznie kell, ezért kell megerősödnie. Csak akkor engedik haza, ha önállóan tud majd közlekedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top