Sztárok

Friss hírek Mészöly Kálmán állapotáról

A legendás labdarúgó felkelt az ágyból, újra képes sétálni, és szorgalmasan végzi a gyógytornászok által előírt feladatokat.

Hat hete kórházban van Mészöly Kálmán, akit február elején agyvérzés gyanújával szállítottak a Szent László Kórházba. Kiderült, hogy tüdőgyulladása van, és bár a betegségből mostanra kigyógyult, meg kell erősödnie, hogy hazaengedjék.

Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasa az M4 Sport – Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

A Vasas és a magyar válogatott legendás labdarúgója a múlt héten átkerült egy rehabilitációs intézetbe, ahol a megerősítésén dolgoznak.

A kisebbik fia, Mészöly Géza a Blikknek arról számolt be, hogy édesapja egyre jobban érzi magát, állapota folyamatosan javul, a vérképével sincs már probléma, így remélhetőleg nemsokára elhagyhatja a kórházat.

A Szőke Sziklának becézett 76 éves focistának azonban még meg kell erősödnie. Ezért naponta kétszer gyógytornászok segítségével végzi a rehabilitációs programot. Már az is nagy előrelépés, mondta a fia, hogy újra képes sétálni, és nem az ágyban fekszik egész nap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top