Sztárok

Az Eurovízión megint a magyar csapat a téma, az AWS óriási siker

A közönség az elejétől kezdve nagy esélyesnek tartotta az AWS együttest A Dal idei versenyén, és most abból is kaptunk egy kis ízelítőt, mi az első benyomásuk a külföldieknek az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyzőjéről.

Nem szokványos az AWS mint Eurovíziós Dalfesztivál-jelölt, ebben egyetértettek a külföldiek, akik először hallották A Dal 2018 győztes számát, de a Viszlát nyár így is biztatóan kezdett. 

„Még egy saját anyanyelvén éneklő együttes. Köszönjük, Magyarország!” – írta az egyik hozzászóló, aki mellett többen is kiálltak, mondván, az Eurovíziós Dalfesztiválnak éppen az lenne a lényege, hogy mindenki a saját kultúrájából mutasson egy kis szeletet. Igaz, akadt olyan is, aki szerint éppen azzal ástuk el magunkat, hogy nem angol nyelvű dallal versenyzünk. 

Bárhogyan is, az egészen biztos, hogy az AWS itthon nagy közönségkedvenc, pedig A Dal elején mindenki rétegzeneként leírta.  Most mégis biztosak lehetünk abban, hogy valami különlegeset mutatunk, és az Euroviziós Dalfesztivál hivatalos oldalán megint a magyarokkal foglalkoznak, több fotót mutatva az együttesről. 

Még hét induló országban ezen a hétvégén derül ki, kit indítanak, múlt hétvégén pedig A Dallal egy időben a például a svéd, a portugál és a legrégebben castingoló Litvánia is eredményt hirdetett. 

Az Euroviziós Dalfesztivál 2018-as versenyén az AWS képviseli Magyarországot, miután megnyerték A Dal 2018-at

Te mit gondolsz a magyar Euroviziós dalról? Esélyes az AWS? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top