Sztárok

Németh Kristóf ragaszkodik az éles fegyverekhez

Német Kristóf gyerekkorában sportlövő volt, és vannak dolgok, amikhez ma is ragaszkodik a pisztolyokkal kapcsolatban a tökéletes illúzió érdekében.

Németh Kristóf éles fegyvert vásárolt legújabb bemutatójához. Kevesen tudják a színész-színigazgatóról, hogy korábban sikeres sportlövő volt, és a színpadon ragaszkodik a tökéletes illúzióhoz.

„Az előadásokon két pisztolyt szoktunk használni, egy teljesen hatástalanított fegyvert a színpadon, illetve egyet a színfalak mögött, ami a lövés hangjáért felel. Ragaszkodom a valódi, de átalakított pisztolyokhoz a tökéletes illúzió miatt, egy automatát és egy forgótárast fogunk használni. Jelenleg is egy éles fegyvert vásárolok, amit hosszadalmas folyamat során egy cég hatástalanít, és a rendőrség engedélyeztet. A premier­re nem sikerült összehozni a dolgot, egy replikát használtunk, ám a következő előadásra meglesznek az átalakított és engedélyezett fegyverek” – mondta el Németh Kristóf a Blikknek.

Németh Kristóf 10 éves korától gyakorolta a sportlövészetet háromszoros magyar bajnok volt, a színészet miatt hagyott fel a versenyzéssel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top