Sztárok

Hajdú Péter új életéről mesél az édesanyja

A megszokott anya-fiú kapcsolatnál jóval több köti össze Hajdú Pétert és az édesanyját, Zsuzsannát. Az asszony most mesél a fia új életéről is.

Hajdú Péter és Sarka Kata válása húzódik már egy ideje, és ez nem csak a házaspárra hat ki, de az egész családra. Különösen igaz ez a műsorvezető édesanyjára, Hajdú Zsuzsannára, akinek nagyon szoros a kapcsolata a fiával. 

„Mindig mindent megbeszéltünk és megoldottunk, nagyon őszinte gyerek volt” – meséli a BEST magazinnak nosztalgiázás közben Zsuzsanna, aki egy ideig reménykedett abban, hogy Péter válása nem lesz sárdobálás. Abba nem ment bele, hogy mi a véleménye a mostani helyzetről, de az elmúlt időszakot már szeretné maga mögött hagyni. 

Hajdú Péter és édesanyja, Zsuzsanna fotó: Facebook

„Nem váltak el, pedig az lenne a legjobb, ha pont kerülne a közös életük végére. Fellélegezhetne, és továbbléphetne mindenki.”

Mint kiderült, Zsuzsanna korábban nem igazán bízott meg Sarka Katában, pontosan azután, hogy nem sokkal a  házasságuk előtt szakított a fiával, majd újra összejött vele. De Péter kedvéért ezen túllépett. Most sem a múlttal szeretne foglalkozni, inkább azt várja, hogy a fia bemutassa neki a következő barátnőjét. 

„Sok mindenen múlik, hogy beleszeressek valakibe, és úgy érezzem megint, ő az igaz…” – mondja Hajdú Péter, aki nem akar kompromisszumokat kötni. Az ideális jelöltről a BEST magazinnak mesélt. 

Hajdú Péter édesanyja, Zsuzsanna a Best magazinnak mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top