Sztárok

Nádai Anikó együtt neveli kisfiát exével

Bár már több mint egy éve szakítottak, Nádai Anikó bármikor számíthat volt párjára, ha közös kisfiukról van szó.

Ötéves kapcsolatnak vetett véget Nádai Anikó és volt szerelme tavaly januárban. A pár akkori közleménye nem tért ki az okokra, csupán annyit mondott, hogy a döntést kölcsönös szeretetben, tiszteletben és egyetértésben hozták meg.

Azóta Anikó, úgy tűnik, megtalálta a boldogságot Aurelio mellett, de kétéves kisfia még mindig volt párjához köti. „Szerencsére van segítségem, elsősorban az édesanyám, és ebből az egy szempontból nem panaszkodhatom a fiam apukájára – mondta Nádai Anikó a Blikknek. – Tényleg mindenben segít, odafigyel rá, és igazából ez egy hatalmas ajándék, ha jobban belegondolunk. Ha nekem is van valami esti munkám, vagy éppen meg kell jelennem egy rendezvényen, mindig készséggel vállalja a gyerekfelügyeletet.”

A tévés azt is elárulta, már nem szülne több gyereket. „Patrik után megfogadtam, hogy nem lesz több gyerekem. Ilyen szépet, okosat, jót amúgy sem tudnék még egyet szülni, akkor meg minek belevágni” – viccelődött a csinos műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top