Sztárok

Tóth Andi csipke melltartóban ment a Fonogramra

Nagyon mutatós szettet választott Tóth Andi a tegnapi Fonogram-díj-átadójára. Az énekesnő nem az a szégyellős típus, és ez most is kiderült, mégis sikerült olyan megoldást választania, ami még nem túlzás. Ti hogy látjátok?

A Talpra magyar! sajtótájékoztatóján mesélt nekünk Tóth Andi arról, hogy tudatosan mutatja meg a közösségi oldalán (is), mennyire vagány és szexis nő. 

„Igen, előfordul, hogy bevállalósabb fotókat is posztolok. Az egyik barátom pont a miértjét kérdezte tőlem valamelyik nap, neki az volt a furcsa, hogy a kép után egyből jönnek az újságcikkek. Én megmondom őszintén, azért csinálom, hogy lájkoljanak, ezáltal többen is követnek, szakmailag is több a megkeresés, ráadásul üzletileg is fontos ez a fajta tudatosság. Nem zavar, ha ezért dekoltázst kell villantanom. Tudomásul vettem, hogy olykor túlzásokba esnek, jól tudom, hogy az online-nak is a kattintás kell.”

Szóval, nem véletlen, hogy Tóth Andi a Glamour-gálára egy szexi minit választott, tegnap este pedig ismét egy látványos szettben jelent meg a Fonogram-díj-átadón.

Tóth Andi bevállalós szettjét mindenki imádta Fotó: Vadnai Szabolcs (nlcafe.hu)

Tóth Andi a Fonogramon egy melltartószerű csipketopot viselt:

Nagyon mutatós volt ebben az összeállításban az énekesnő, és amilyen sokat mutatott a felső rész, olyan szolid volt a bő szárú nadrág. De mondd el a véleményed, lentebb megszavazhatod, hogy látod. 

Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top