Sztárok

Botrányosan viselkedett a Fonogram-gála után Varga Viktor

A zenész a díjátadó után még bulizni indult, de durva összetűzésbe keveredett egy taxissal. Varga Viktor szerint őt akarták lehúzni.

Nagyot bulizott az idei Fonogram-gála után Varga Viktor, aki bár most díjat nem vitt haza, a jókedvének ez sem szabhatott határt. Reggel négykor még a Deák téren taxiba vágta magát két barátjával, hogy az Akácfa utcában folytassák az estét.

A feldúlt taxis azt mesélte a Blikknek, hogy Varga erősen ittas volt, és leette girosszal az autó üléshuzatát. Mikor az út végén ezt számon kérte rajta, Cinthya Dictator volt pasija ötezer forintot akart fizetni a takarításért, amit a sofőr kevesellt.

Fonogram #gala #dijatado @fonogramhu

A post shared by Musican, Artist (@vargaviktorv) on

A részeg Viktor gyorsan megunta a vitát, és „hugyozok rá” felkiáltással nekiállt vizelni az utca kellős közepén. A taxis erről fényképet is küldött a lapnak beszámolója mellé.

„Valóban ettem a kocsijában, és lepotyogott a hús, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy meglehetősen agresszív volt velünk a figura. Egy darab hús esett le, amiért 30 ezer forintot akart kérni, ezt túlzásnak tartottam” – mondta Varga Viktor, a sztori vizelős részére azonban már nem tért ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top