Sztárok

Tinilányok százai taposták egymást az Oltári csajok szereplőiért

Az egyik budapesti plázában lehetett találkozni a népszerű sorozat, az Oltári csajok színészeivel. Ekkora érdeklődésre azonban senki nem számított.

A hétvégén közönségtalálkozót szerveztek az RTL II-n futó sorozat, az Oltári csajok szereplőivel. Előbb röviden elbeszélgettek a színészekkel, majd autogramosztás következett. A több száz rajongó itt indult be igazán – olyan sokan akartak Hartai Petráék közelébe kerülni, hogy az őket is meglepte.

Hadd idézzünk a Bors apokaliptikus hangulatot festő, némiképp talán túlzó beszámolójából: „Szinte egy emberként mozdult meg az emberáradat, egymást taposták a rajongók az aláírásokért. Több fiatal lány erőszakkal próbált előrébb jutni, sőt mások sírva menekültek kifelé a tömegből, akadt, aki a szüleit kereste…

Az Oltári csajok szereplői

Magunk sem számítottunk arra, hogy ekkora szeretet övez minket és a sorozatot. Nagyon köszönjük azoknak is, akik vidékről jöttek fel, hogy láthassanak minket. Tényleg fantasztikus érzés, hogy ekkora szeretetet sugároznak felénk. Két órán keresztül csak dedikáltunk, és még így sem jutott sajnos mindenkire idő” – nyilatkozta az egyik hősnőt, Erdész Hajnalt játszó Hartai Petra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top