Sztárok

Galambos Bogi közel került Enrique Iglesiashoz

Magyarországon is végigsöpört az Enrique Iglesias-láz, nők százezrei várták az egyik legszexibb előadót a színpad előtt. A hírességek sem maradtak ki a jóból, Galambos Boglárka különleges meglepetést kapott.

Galambos Bogi igazi nővé érett – Lagzi Lajcsi lánya még saját divatmárkát is alapított, a közösségi oldalán lehet megnézni a legújabb darabjait. Bár Bogi életében már van egy férfi, Enrique Igleasias a látottak alapján mindenképp ott van a top 5-ben. Galambos Lajos lánya szinte az első sorból nézte végig a tegnapi koncertet, sőt a fellépés után még a színfalak mögé is bemehetett, ahol találkozott az énekessel. 

„Legjobb meglepetés. Hatalmas buli a színpadon és persze a színfalak mögött az @enriqueiglesias koncerten és még a CDmet is aláírta” – osztotta meg az örömhírt rajongóival Galambos Bogi. Nem ő az egyetlen, aki kíváncsi volt a szexi énekesre: ott volt a koncerten többek között Dukai Regina, Zimány Linda és Csobot Adél is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top