Sztárok

Szép hosszú nevet kapott Madeleine hercegnő lánya

Nem kellett sokáig várni az első képekre, Madeleine hercegnő és férje, Chris O’Neill aranyos fotókat mutatott újszülött lányukról. Végre az is kiderült, mi a neve.

Hagyomány a svéd királyi családban, hogy az édesapa egy sajtótájékoztató keretében tudatja, fiuk vagy lányuk született-e, és közöl néhány adatot, mint a születési súlyát és hosszát, de a király jelenti be az újszülött nevét. Madeleine hercegnő férje azonban nem találkozott az újságírókkal, de azt nem árulta el, mi a harmadik gyerekük neve. 

Most ez is kiderült. Először csak egy cuki közös kép került ki a svéd hercegnő három gyerekéről, Leonore és Nicolas éppen a kishúgukat szeretgetik. 

Madeleine hercegnő és Chris O’Neill gyerekei: Leonore hercegnő, Nicolas herceg és a kis Adrienne hercegnő

Ott még nem szerepelt a kicsi neve, de nem sokkal később bejelentették, nem túl rövid: Adrienne Josephine Alice, Svédország és Blekinge hercegnője. Különböző fórumokon gratuláltak Madeleine hercegnőnek a névválasztáshoz, és már most biztosra veszik, hogy az Adrienne név idén sokkal népszerűbb lesz, mint a korábbi években.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top