Sztárok

Csősz Bogi 1 milliót érő ruhát vesz fel egy átlagos napon

Csak néhány hétre jött haza Csősz Boglárka, hogy leforgassák a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának új részeit, de így is hat bőröndöt hozott magával a színésznő.

Csősz Boginak szüksége van sok ruhára, cipőre és ékszerre, mivel rengeteg megjelenése van, és nem veheti fel minden alkalommal ugyanazt. Ez azonban nem az ő sztárallűrje. 

„A férjem, Burak a nemzetközi gazdaságpolitikai életben mozog, 11 országban van jelen a cége az Arab-félszigettől az afrikai kontinensig, muszáj volt megtanulnom a dresszkódot, mit hova és hogyan kell viselni” – mesélte a színésznő a BEST magazinnak

Csősz Bogi férjének nagyok az elvárásai, és a pénz nem jelent akadályt

Komoly szabályok vannak arra, milyen cipőt, milyen ékszert, milyen értékű ékszert kell felvennie egy-egy eseményre. Csősz Boglárka gazdag férjének köszönhetően a legnagyobb divatcégek kollekcióiból válogathat.

2Három-négyszer egy héten vannak olyan különleges események, amin meg kell jelennem, és nem vehetem fel kétszer ugyanazt. szponzoroktól nem igazán kapok ruhákat, ami megtetszik, azt megveszem magamnak.”

A Feleségek luxuskivitelben első részében is kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy Csősz Boglárka mit pakol be egy utazásra

Egy átlagos napon 1 millió forintos öltözéket húz magára, ehhez jönnek a kiegészítők, az ékszerek, a márkás cipők és a táskák. A Story-gálán is Bogi viselte a legdrágább összeállítást

„Ha az emberek tudnák, mennyire drága holmik vannak rajtam, biztosan nem sétálgathatnék itthon testőr nélkül” – mesélte nekünk korábban, most pedig a BEST magazinnak elárulta, miért fotózta le az összes ruháját, mi lesz azokkal a holmikkal, amiket már nem vehet fel, és hogy milyen ékszerekkel halmozták el például az esküvőjén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top