Sztárok

Katalin hercegnő anyja agyonkeresi magát Harry herceg esküvőjén

Kate Middleton édesanyjának cége készíti a dekorációt Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő közelgő esküvőjére.

Május 19. újabb nagy nap lesz a brit királyi család életében. Ezen a napon esküszik egymásnak örök hűséget Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle amerikai színésznő a Windsor-kastélyban lévő Szent György-kápolnában. A ceremóniát természetesen hatalmas lagzi követi, amelyre már régóta folynak az előkészületek. 

A dekorációt állítólag Katalin hercegnő édesanyjának cége tervezi, és szállítja az esküvőre. Sőt a brit nemzeti színekkel ellátott partikellékeket mindenki számára elérhető, kissé „lebutított” verzióban is elkezdte gyártani a cég, honlapján a királyi esküvő címszó alatt találhatók.

Többek között mini brit zászló, nemzeti színekkel ellátott keménykalap, műanyag tányér, tortatartó és jégtartó is beszerezhető a cégtől, amelyek bármilyen brit partin jól hasznosíthatók.

 

(Forrás: The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top