Sztárok

Pintér Tibor félmeztelenül ugrott ki egy tortából

Nem mindennapi meglepetéssel kedveskedtek Karafiáth Orsolyának kollégái darabjának premierén.

Nem lennénk meglepve ha kiderülne, hogy Pintér Tenya szerepléseit mostanában valamiféle viral media szakértő koordinálja. Pintér nőnap alkalmából Zámbó Jimmy-t szavalt a lóversenypályán, minden második nyilatkozatába beleszövi húszéves szerelmét, most pedig ez.

Pintér szombaton szó szerint a desszert volt. Az Operettszínházhoz tartozó Kálmán Imre Teátrumban aznap este mutatták be Karafiáth Orsolya legújabb darabját. A Macskadémon premierje után pedig betolták az ünneplő színészek közé Tenyát a tortában.

A nemzet lovas színésze gejzírként tört ki hungarocell börtönéből, izmos felsőtestét csak egy nyakkendő takarta. (Vajon miért? Kiöltözött a színházba?) Mikrofont ragadott, és egy minden bizonnyal szívhez szóló köszöntőt intézett Karafiáthoz, amit telefonból olvasott fel.

A közönség.hu által publikált fotókból sajnos nem derül ki, mi hangzott el, de látható, hogy többen szóhoz sem jutottak a Pintértortától. Meg tudjuk érteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top