Sztárok

Luxus Vivien nagyon terhesen indult nyaralni

Vasvári Vivien harminchárom hetes terhesen a világ másik végére ruccant ki, mert itthon túl hideg van.

Luxusfeleség Vivien második gyermekét várja, és mivel 2018-at írunk, természetesen ennek minden apró-cseprő mozzanatáról beszámol követőinek. Vivi instáján jelent meg a legfrissebb kép a már meglehetősen nagy pocakú luxusfeleségről egy szál bikiniben egy homokos, pálmafákkal szegélyezett tengerparton.

A post shared by Wiwkoo (@vasvarivivien) on

„Ezt a hideg időszakot csakis nyaralással, sok napsütéssel lehet elviselni szerintem! Szükségem volt a napsütésre, feltöltődésre, főleg az elképesztően sűrű forgatások miatt, nagyon kimerítő volt ez az időszak” – panaszkodott Vasvári Vivien, aki valahol Amerikában piheni ki a megfeszített munka fáradalmait.

Vivien természetesen konzultált orvosával, mielőtt megvette a repülőjegyeket, és mivel ez a terhessége is komplikációktól mentes, az orvos áldását adta az útra, írja a Blikk.

Korábban az is kiderült, Vivient eléggé kiborítja, hogy leendő kisfia nem hagyja aludni, de a tengerentúlon állítólag ez a probléma is megszűnt. Örülünk neki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top