Sztárok

L. L. Juniorral végleg szakított a menyasszonya

Harmadjára, de ezúttal végleg felbontotta az eljegyzést Körtvélyessy Kinga a zenésszel. L. L. Junior azóta vissza is költözött a volt élettársához.

Körtvélyessy Zsolt lánya, Kinga két év együttélés után végleg szakított L. L. Juniorral. A Ripostnak azt mondta, harmadszorra, de most már végérvényesen felbontotta az eljegyzést az előadóval.

Részemről ez a kapcsolat végérvényesen és örökre véget ért! Lezártam! Sok minden vezetett idáig, de szeretnék végleg kiszállni ebből a szappanoperából.

Kinga elárulta, hogy a kapcsolatuk kezdete óta megpróbáltak nekik mások keresztbe tenni. És mivel a kapcsolatuk nem volt elég stabil, hogy ezeket kivédjék, a köztük lévő gondokat sem tudták megoldani. Hozzátette, sok boldogságot kíván Lacinak és az élettársának.

L. L. Junior csak annyit mondott a szakításról, hogy Kingától rengeteg gyönyörű dolgot kapott, ezért hálás neki.

Olyan magaslatokba repítettük el egymást, ahol még soha nem jártunk. De olyan mélységekbe is húztuk le egymást, amitől megijedtünk.

L. L. Junior most visszaköltözött abba a lakásba, ahol volt élettársa, Csilla és a közös gyerekeik élnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top