Sztárok

Obama lányának is tartozik a szexbotrányos producer

Többek között Robert De Nirónak és Jennifer Lawrence-nek is lóg a Weinstein Co.

Többek között Barack Obama lányának, Robert De Nirónak és Jennifer Lawrence-nek is tartozik Harvey Weinstein csődbe ment cége, a Weinstein Co. – írja a USA Today. A hírportál szerint a csődeljárás részeként benyújtottak egy 394 oldalas dokumentumot, amely azok nevét tartalmazza, akiknek a cég pénzzel tartozik.

Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy Weinsteinék pontosan mennyi pénzzel tartoznak a listán szereplő embereknek és vállalatoknak, annyit azonban tudni, hogy a cégnek 500 millió és 1 milliárd dollár közé tehető tartozásai vannak összesen. A legnagyobb összegű, akár 17,4 millió dollárt is elérő tartozások filmügynökségekhez kötődnek.

De Niro, Lawrence és Malia Obama mellett (aki 2017-ben gyakornokként dolgozott a cégnél) olyan további hírességek neve is szerepel a nyilvánosság előtt is elérhető listán, mint David Bowie, Michael Bay, Daniel Radcliffe, Seth Rogen, Heidi Klum, Ryan Coogler, Quentin Tarantino és Kevin Smith.

Amikor a Weinstein-botrány kirobbant 2017 októberében, az Obama-házaspár közös nyilatkozatban ítélte el lányuk korábbi főnökét. Akkor azt írták: „Minden embert, aki ilyen módon lealacsonyítja a nőket, el kell ítélnünk és felelősségre kell vonnunk – függetlenül az illető vagyonától vagy státuszától.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top