Sztárok

Ábrahám Edit merészen választott

Régi nagy vágyát váltja valóra Ábrahám Edit hatvanegy évesen tangózni tanul egykori sminkesétől.

Ábrahám Edit hatvanegy évesen adta a fejét tangótanulásra. Évek óta dédelgetett vágya volt ellesni az ösztönöket felkorbácsoló, temperamentumos lépéseket.

„Legjobb volna persze Buenos Airesben megtanulni ezt a táncot, de addig is itt van nekem Pálmai Adrienn, aki a Barátok köztben a sminkesem volt. Ő jelenleg táncot oktat. Mindig is szerettem volna argentin tangót tanulni, most jött el az ideje. Még csak az első órán vagyok túl, de rendkívül élvezem” – mondta a Borsnak Ábrahám Edit, aki rendszeresen sportol, ellipszis trénerrel és alakformáló tornával tartja karban a testét, így az óra fizikailag nem megterhelő számára. „Inkább a tartás és a mozdulatok elsajátítása okoz egyelőre némi problémát, de az is menni fog” – folytatta a színésznő, aki korábban, a Szombat esti láz című táncos show első szériájában Angyal András oldalán már belekóstolt abba, hogy milyen ez a tüzes tánc.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top