Sztárok

Hosszú Katinka apja beszélt Shane Tusupról

Hosszú Katinka és Shane Tusup szerelmi élete az elmúlt időszakban már-már követhetetlen, most viszont egy igazán bennfentes családtag meséli el, mi a helyzet.

Több millió forintról mond le Hosszú Katinka, hogy a házasságán dolgozzon Shane Tusuppal. Az úszónő lemondott jó néhány versenyt, amire az elmúlt években nem volt példa, de azért a legtöbben mégsem bizakodnak. A Story magazinnak most Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István mesélt arról, hogyan állnak a dolgok. 

„Remélem, hogy minden rendben lesz a fiatalok között” – bizakodik Shane Tusup apósa. 

Bár a válást elhalasztották, az kérdés, hogy Hosszú Katinka és Shane fátylat borít-e a múltra, és visszatér közös életükbe a szenvedélyes szerelem, vagy két hideg üzletember társul a folytatásra egymással, mert így is, úgy is együtt maradhatnak.

„Ha megromlott is a kapcsolatuk, Katinka nem akarja biztos jövedelmétől is megfosztani a férjét, így valószínűleg egy darabig nem lesz változás, legalábbis hivatalosan” – mondta egy neve elhallgatását kérő informátor a magazinnak. 

Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata a külvilágnak most nagyon zavaros fotó: Story magzin

A Story újságírója elment a pár közös otthonához, ahol a szomszédok elmesélték, mit láttak az elmúlt idpőszakban. Az is kiderült, hogy a múlt héten mindennap együtt hagyták el edzés után a Duna Arénát. A parkolóig váltottak néhány mondatot, majd külön autóba szálltak, és elhajtottak. 

Részletek a Storyban.

A Story magazinból derültek ki részletek Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top