Sztárok

Szerednyey Béla felkészült a nagypapaszerepre

Szerednyey Béla fiatal feleségével egy egész családot kapott, a cukrászdinasztia-leszármazott família pedig mindig megédesíti a napját. Most kiderült, hogy tovább bővül a család.

Szerednyey Béla házassága szó szerint megédesíti az életét, hiszen egy cukrászdinasztiába csöppent bele. A Madách Színház színésze imádja az édességeket, mostanában kicsit sokat is eszik belőle. Szerencsére nem kell aggódnia a plusz kilók miatt, hiszen a sütemények zöme cukormentes. „Nem állíthatom, hogy időnkéntkísértésbe esem, ugyanis folyamatos édességfogyasztónak mondhatom magam” – kezdte a Story magazinnak Szerednyey Béla, akinek a felesége, Szilvi vigyáz az alakjára.

Második házasságával két nagykorú gyermeket is kapott, akik szintén cukrásznak készülnek. „A srácok nemcsak ehhez értenek, főzni is tudnak, ami nagyon kényelmes mindannyiunk számára” – meséli a színész, aki azt is elárulta, mennyit változott az élete, amióta találkozott feleségével.

Az esküvővel nagyot változott az életem, belvárosi legénylakásomból kiköltöztem Rákoscsabára, Szilviáék családi házába. Szerencsés vagyok, mert a gyerekek, amikor megismertek, már túl voltak a kiskamasz koron, nem balhéztak semmiért. Elfogadják, hogy én is hozzájuk tartozom, és a párjukkal együtt már hatan üljük körül a nagy asztalt, vagyis nagycsaládos lettem

– mondta a színművész, aki azt is megosztotta a lappal, hogy már nagyon várja, hogy nagypapa legyen, ami szerinte elég viccesnek ígérkezik.

Folytatás a ma megjelent Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top