nlc.hu
Sztárok
Balázs Andi: „Egyslágeres vagyok”

Balázs Andi: „Egyslágeres vagyok”

Balázs Andi lesz Horváth Tamás párja A Nagy Duettben. A Kasszás Erzsiként megismert színésznő azt mondja, már az első találkozásnál egymásra hangolódtak, és nagyon boldog, hogy máris a barátjának mondhatja az énekest.

A minap kiderült, hogy kik versenyeznek majd A Nagy Duett 2018 színpadán. Az egyik legmeglepőbb páros Horváth Tamás és Balázs Andi, akik soha nem találkoztak a műsor előtt, de az első alkalommal egymásra hangolódtak. „Kasszás Erzsi” azt mondja, ha nem nyernek, ő akkor is győztes, hiszen megismerte Tamást, akivel már most barátoknak mondják magukat. 

„Becsülöm a Tomit, és rajongok érte, és mint kiderült, ő pedig értem” – kezdte Balázs Andi
 
Mondtam neki a sajtótájékoztató után, hogy akár essünk ki a legelsőben, de már nyertem, hiszen van egy Horváth Tomi meg egy Andi együtt. Csodálom, hogy eddig nem találkoztunk. Amikor két ember egy hullámhosszon van, egy humoruk van, ha komolyabb dolgokról beszélgetünk, az is nagyon jól tud passzolni, és sok mindenben egyformán gondolkodunk.
 

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top