Sztárok

Iszak Eszti ledobta a textilt

Iszak Eszti egy fehérneműmárka arca lett, így szinte kötelező a melltartóban fotózkodás. Ezt a műsorvezető sem hagyta ki, hozzátennénk, csodásan fest.

Sokan nem gondolnák, hogy Iszak Eszti magabiztos kisugárzása legtöbbször a fehérneműjének köszönhető. Mi, nők egyetérthetünk ezzel a kijelentéssel, hiszen nincs is jobb annál, ha egy bugyi vagy melltartó kényelmes, általában meghatározza a napunkat, hogy mit viselünk. Nos, Iszak Eszti épp ezért választotta azt a fehérneműt, amelynek a kampányában részt vesz. Ehhez pedig kötelezők a melltartós fotók – szerencsére a műsorvezető nem fosztja meg férfi rajongóit az örömtől. 

„(…) a tavalyi őrültködéstől most sem mentünk sokkal messzebb” – írta a fotójához Eszti. A követői persze oda-vissza vannak tőle, ami nem csoda, hiszen brutálisan csinos. A képet még Dombóvári István is kommentálta, aki megosztotta Esztivel, hogy neki is ilyen fehérneműi vannak otthon, persze a műsorvezető egyből bizonyítékot kért. Alig várjuk a dolog folytatását…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top