Sztárok

A szülinapos Ewan McGregor akkor és most

Március 31-én ünnepelte a 47. születésnapját Ewan McGregor, aki néhány hónapja igencsak emberi bejelentést tett a Golden Globe-gálán.

Ewan McGregor Skóciában született 1971-ben. 1993-ban szerepelt először a Lipstick on Your Collar sorozatban, majd 1994-ben Robin Williams mellett az Ember a talpán című filmben debütált a moziban. 1995-ben, egy évvel a Trainspotting előtte vette feleségül Eva Mavrakis látványtervezőt, akivel négy gyermekük van. 

Háromszor jelölték Golden Globe-díjra, ám csak idén sikerült nyernie, a Fargo sorozatban nyújtott alakításáért. Köszönőbeszéde több okból is emlékezetes volt. McGregor ekkor már hónapok óta külön élt a feleségétől, új párja a sorozatbéli partnere, Mary Elizabeth Winstead. Amikor pedig megköszönte a díjat, mindkét nőt beleszőtte a beszédébe…

Ez a díj sincs, ha ti nem vagytok: Emmett, Stassi, David, Michael, Carrie és különösen Mary Elizabethh Winstead. Nagyon köszönöm…Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem Evanak, aki mindig mellettem állt az elmúlt 22 évben. Szeretlek és a négy gyermekünket is

– mondta a szülinapos színész.

Ewan McGregor akkor és most így néz ki most

47 éves lett Ewan McGregor (Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top