Sztárok

Szépen gömbölyödik Vajna Timi pocakja

Vajna Timi már többször hangoztatta korábban, hogy szeretne gyereket, és tesz is ezért. A minap egy eléggé árulkodó videót posztolt.

Andy Vajna felesége jelenleg Izraelben tölti az idejét, a sok sílecke után most éppen búvárkodni tanul. Vajna Timi az előző útjáról még fürdőkádas fotót is posztolt, előtte pedig Timi egy videóban vetkőzött, de ezek a dolgok már nem lepik meg azokat, akik követik a fánkozó tulajdonost. Vajna Timi korábban kijelentette, gyereket akar Andytől, de ez csak lombikkal lehetséges. A minap egy olyan videót tett közzé az Instagramján, ami arra enged következtetni, hogy megtörtént a beültetés. 

Igen, a nyuszifej mögött Vajna Timi rejtőzik, a videóból pedig eléggé úgy tűnt, hogy nem csupán belakott, valami komolyabb dolog áll a háttérben. Nos, a következő fotójával rá is cáfolt, hiszen azt írta, hogy nem terhes, csupán túl sok húsvéti tojást evett, azért tűnik úgy. De a végén feltette a kérdést, hogy amúgy a rajongók szerint jól állna-e neki? Mi pedig megkérdezünk téged, hogy szerinted van-e valóságalapja a dolognak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top