Sztárok

5 híresség, aki négylábút fogadott örökbe

Ezek a hírességek nem költöttek több ezer dollárt kutyusra, helyette állatmenhelyekről vittek haza egy cuki négylábút.

Amanda Seyfried négylábú barátja a Finn nevet kapta. A színésznő azután fogadta örökbe a kutyát, hogy életet adott első gyermekének.

Amanda Seyfried (@mingey) által megosztott bejegyzés,

A Vámpírnaplók sorozat egykori főszereplője, Nina Dobrev is egy menhelyi kutyus büszke tulajdonosa, akinek a neve Maverick.

A Bosszúállók és az Amerika kapitány-filmek sztárja, Chris Evan A tehetség című mozi munkálatai alatt többször forgatott egy állatmenhelyen. Itt ismerte meg Dodgert, aki – gazdája elmondása szerint – nagyon játékos, és csibész kutya. Evans pedig azonnal örökbe fogadta.

Olive Wilde és férje, Jason Sudeikis 2017-ben fogadott örökbe egy cuki kutyust az egyik Los Angeles környékén található menhelyről.

🐰 🐶

Olivia Wilde (@oliviawilde) által megosztott bejegyzés,

Gerard Butler nem az Egyesült Államokban talált rá négylábú barátjára, hanem Bulgáriában, amíg ott forgatott. A színész annyira a szívébe zárta a kutyust, hogy örökbe fogadta, és a munkák után hazavitte magával.

Happy New Year from Shushka and me.

Gerard Butler (@gerardbutler) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top