Képek Zámbó Jimmy egyetlen unokájáról

nlc | 2018. Április 05.
Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián sokszor gondol arra, milyen jó lett volna, ha édesapja találkozik az unokájával. Ez sajnos már nem lehetséges, de szeretné azokat az értékeket átadni a fiának, amiket apjától vett át.

Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián 17 évvel édesapja halála után ugyanúgy tartja a kapcsolatot a rajongókkal, mint azelőtt. Zámbónak lenni kötelezettségekkel jár – vallja a Király fia. Most, hogy már ő is apa, azt mondja, az lenne a legnagyobb kincs, ha a fia, Noel találkozhatna a nagypapájával. 

„Arra nevelem a nyolcéves fiamat, Noelt, amire engem tanított apu. Legyen önmaga, álljon ki az igazáért, a szíve vezérelje, és ami ugyancsak fontos: azért mert Zámbó Jimmy a nagyapja, ne várjon előnyt soha senkitől” – kezdte a Story magazinnak Szeba, akinek nagyon fontos, hogy Noel tisztában legyen vele, mekkora ember volt a papája.

Apu képei között cseperedett fel, velünk hallgatja a dalait, ül a székében. Emlékszem, kicsi korában hány puszit adott a fényképre… Sokat mesélek neki apuról, annak ellenére, hogy személyesen nem találkozhatott vele, roppant büszke rá. Azon vagyok, hogy méltó legyen a Zámbó névre.

Folytatás és még több kép a ma megjelent Story magazinban.

Exit mobile version