nlc.hu
Sztárok

Zámbó Jimmy fiai régen és ma

Ennyit változtak Zámbó Jimmy fiai két évtized alatt

A kis retró esetlenséggel együtt még megejtőbb látni Jimmy és fiai egykori családi képeit. Ma már más a stílus, és persze a gyerekekből felnőttek lettek. Így néznek ki ma a Zámbó tesók.

Már huszonegy éve, hogy nincs köztünk Zámbó Jimmy, a pop még csak nem is koronázatlan királya. Hatvanhárom éves lenne idén, és a sajtó a mai napig élénken foglalkozik vele és családtagjaival. A legtöbbször sajnos a halálával kapcsolatos találgatások adják a témát. Legutóbb első feleségét szólaltatta meg a Blikk, majd a hvg.hu írt a családi háborúról, ami az énekes életéről készülő sorozat miatt látszik kirobbanni.

Jimmy fiainak nem lehet könnyű mindent végigélni, de vélhetően már megszokták a folyamatos érdeklődést. Azt mindig is látni lehetett a megnyilatkozásaikból, hogy rendkívüli módon ragaszkodnak édesapjuk emlékéhez, és igyekeznek ápolni, ébren tartani azt.

Időközben persze mind felnőtté váltak, érdekes összehasonlítani mai arcukat a gyerekkori képeikkel.

Zámbó Jimmy gyermekei

Krisztián már nagykorú volt, mikor az édesapja eltávozott, a középső fiú kiskamasz, a legkisebb, Adrián pedig csupán ötéves. Ma 41, 35 és 26 évesek.

Krisztián

A leginkább a legidősebb fiú él reflektorfényben, hiszen Krisztián szintén énekes lett. Szerepelt a 2012-es X-Faktorban, hamarosan pedig a Sztárban sztár versenyzőjeként száll majd harcba a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért. De párját, Zsuzsit is jól ismerjük, hiszen több műsorban együtt is szerepeltek. Kilenc éve vannak együtt, két éve túl az eljegyzésen is, így nem lehetetlen, hogy még idén összeházasodnak.

„Két éve érzem, hogy mindketten készen állunk a szülői szerepre. (…) Már dolgozunk a babaprojekten, keresgéljük a neveket” – mondta Krisztián. 

Szebasztián

A legnagyobbat talán Szebasztiánnal fordult a világ, aki ma már második komoly kapcsolatában él Németországban, de előző párjától született kisfiával is sok időt tölt együtt. „Niki háromgyermekes anyuka volt, amikor újra egymásra találtunk. Igazi nagycsaládos lettem, de tervezünk egy közös szerelemgyereket is. Először nősülök, de egy életre tervezem a házasságot” – nyilatkozta nemrégiben a Blikknek. 

Adrián

Adrián gyerekkori szerelmével él már egy éve, azóta, hogy újra találkoztak. Tervezi az eljegyzést, de még nem beszél róla, hiszen meglepetésnek szeretné. Ezen a képen bátyjával pózolnak – egykor és ma.

„Nekem mindegy, hogy édesapám halála óta hány év telt el, tizenöt vagy húsz, ő itt van a szívemben, emlékét örökké életben tartjuk” – mondta az évfordulón.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top