nlc.hu
Sztárok

Zámbó Jimmy fiai akkor és most

Zámbó Jimmy fiai egykor és ma – Így él Krisztián, Szebasztián és Adrián

22 évvel ezelőtt, január 2-án hunyt el Zámbó Jimmy, akinek halála sok-sok rajongó és szerető családja szívét is darabokra törte. Azóta már sorozat is készült az énekes életéből, és három fia is felnőtt lett.

Zámbó Jimmynek három saját és négy nevelt gyermeke van. Első feleségének, Zámbó Krisztián anyukájának egy korábbi házasságából már volt két gyermeke, Mónika és Tamás. Az énekes, bár alig múlt 18 éves, amikor összefonódott az életük, őket is sajátjaiként szerette, még azután is, hogy a kapcsolat végül válással végződött.

A szerelem aztán újra rátalált és született két másik fia, Szebasztián és Adrián, akik Krisztián féltestvérei. Második feleségének is volt már két másik gyermeke, Anita és Zsolt, akik szintén apjukként szerették Jimmyt. A kislány alig volt 15 esztendős, mikor elhunyt, az ő tiszteletére íródott a Még nem veszíthetek című dal.

Tavaly év végén mutatták be az életéről szóló, A Király című sorozatot. A premieren ott volt Krisztián és Adrián is, akikre nagyon nagy hatással volt, amit a filmvásznon láttak. Bár a produkció készítésében ők is sokat segítettek, így is megérintette őket az alkotás. „És ez még csak az első rész volt a tízből!” – mondta a vetítés után Krisztián, akit szerelme, Zsuzsi is elkísért a vetítésre.

Zámbó Jimmy és fiai

Zámbó Jimmy és fiai

Így élnek ma a Zámbó-fiúk

Krisztián 42 éves, és az apukájához hasonlóan ő is zenei pályára lépett. Hihetetlen, hogy lassan 11 éve annak, hogy jelentkezett az X-Faktorba, és a válogatókon át az élő adásokig vezetett az útja. 2022-ben a Sztárban sztár versenyzőjeként láthattuk, ahol nagyszerűen alakított, a hatodik adás végén azonban búcsút kellett vennie a műsortól. Júniusban azért került a címlapokra, mert menyasszonyával, Zsuzskával 11 év után szakítottak, nem sokkal később viszont újra egymásra találtak. Már a tavaszi esküvőjüket tervezgetik és babavárásról álmodoznak.

Zámbó Krisztián, Zámbó Adrián

Zámbó Krisztián, Zámbó Adrián 2022-ben (Fotó: Birton Szabolcs)

A középső fiú, Szebasztián digitális grafikák készítésével foglalkozik. Első komoly kapcsolatából született egy kisfia, akivel szoros a kapcsolata, még úgy is, hogy a szerelem más vizekre sodorta. Külföldön él szerelmével, Nikivel, akinek már van három gyermeke. A sorozat készítése őt is mélyen érintette, azt, hogy az emberek elhamarkodottan ítélkeznek az édesapjáról, teljesen érthetően nehezen viseli: „Ítélkezni a legkönnyebb dolog, ráadásul úgy, hogy személyes tapasztalat nincs az ügyben de »úgy hallottam« vagy Uúgy mutatták be«, akkor biztosan úgy is van… Sok ember gondolkodik így most jelen pillanatban és veti rá Apura a követ, de vajon tényleg ő volt az egyetlen ember Magyarországon, aki hibákat követett el? Nem hinném… Viszont ő azon kevesek közé tartozott Magyarországon, aki a 90-es években több millió embernek segített a dalaival kigyógyulni egy szerelmi bánatból, a padlóról felállni vagy egy betegségből meggyógyulni!!! Sőt, abban az időben több tízmillióval támogatta az árvízkárosultakat vagy éppenséggel egy templomot építtetett és még lehetne sorolni, de a jót az emberek hamar el felejtik…” – osztotta meg közösségi oldalán, ahol a napokban friss fotót is posztolt.

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián mindössze 5 éves volt, amikor elveszítette az édesapját. Anyukája mellett nagyobb testvérei is sokat tettek azért, hogy ne érezze magát egyedül a világban, de így is nehéz helyzet elé állította az élet. Ma már közel jár a harminchoz, és az elmúlt 9 hónapban komoly testedzésbe kezdett. Az elszántság eredménye meg is látszik, amivel kapcsolatban ezt írta Instagram-oldalán: „Még nem vagyok ott, ahol akarok lenni, de úgy érzem, jó úton haladok.” 

Zámbó Krisztián, Zámbó Adrián és Olasz Renató, A Király című sorozat bemutatóján

Zámbó Adrián, Olasz Renátó és Zámbó Krisztián A Király című sorozat bemutatóján (Fotó: Birton Szabolcs)

Nyitókép: Central Fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top