nlc.hu
Sztárok

Nagy Ervin Zámbó Jimmy ikonikus frizurájában

Így fog kinézni Nagy Ervin Zámbó Jimmyként – kép

Az RTL Klub tízrészes sorozatát már most nagy várakozás előzi meg.

Már javában zajlik a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozat forgatása, amelyben Nagy Ervin alakítja a máig milliók által ünnepelt néhai énekest. A rajongókat már most lázban tartja, hogy hogyan fog festeni a 45 éves színész az RTL Klub sorozatában Jimmyként.

Nagy Ervin

Nagy Ervin hatalmas szakmai kihívásnak éli meg, hogy eljátszhatja Zámbó Jimmyt (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

A Story magazin egy számítógépes program segítségével megalkotta, hogyan festene a színművész a Király ikonikus frizurájával, akinek a testalkata állítólag nagyon is hasonló a néhai énekeséhez:

Nagy Ervin

Nagy Ervin Zámbó Jimmyként (Forrás: Story magazin – címlap)

Az RTL Klub sorozata Zámbó Jimmy életét születésétől a halálig követi majd nyomon. Az énekest két színész alakítja majd. Nagy Ervin a már felnőtt Jimmyt formálja meg.

A Király testvéreinek, Árpynak és Tihamérnek amúgy különböző véleménye van a készülő sorozatról – írja a sztármagazin. Zámbó Árpy szerint Nagy Ervinnél jobb színészt nem is választhattak volna Jimmy szerepére, míg Tihamér fenntartásokkal kezeli A Király című sorozat hitelességét, mondván semmilyen színész vagy énekes, aki nem ismerte az öccsét, nem jó választás Zámbó Jimmy szerepére, mert fogalma sem lesz arról, hogy ő milyen is volt valójában.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Zámbó Jimmyről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top