Sztárok

Laky Zsuzsi brutálisan lefogyott

A szülés után plus size modellként próbált érvényesülni, nemrég mégis úgy döntött, elvégez egy személyi edzői tanfolyamot. Az egykori szépségkirálynő nagyon sokat fogyott az utóbbi időben.

Laky Zsuzsi remekül néz ki kétgyermekes anyukaként – az egykori szépségkirálynő nem akart mindenáron lefogyni a szülés után, sőt egy időben plus size modellként tevékenykedett. Laky Zsuzsi nemrég mégis úgy döntött, hogy személyi edzőnek áll – el is kezdett egy tanfolyamot, és úgy látszik, közben saját magán is „dolgozott”, hiszen szembetűnő a változás. 

És íme, egy régebbi kép: 

Laky Zsuzsi (@lakyzsuzsi) által megosztott bejegyzés,

A modell egyébként mindig elfogadta a testét, sőt egy évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy a férje sokkal jobban szereti kicsit teltebben. Nemrég arról kérdezték, plasztikáztatna-e, mire Laky Zsuzsi kijelentette, hogy még sosem gondolt erre, nem szeretne kés alá feküdni. Te mit gondolsz, tényleg látni a változást Laky Zsuzsin?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top