Sztárok

Bereczki Zoltán élvezte a kettesben töltött időt

Hosszú ideje nem volt már pihenni Bereczki Zoltán, aki az elmúlt héten bejárta Szicília egy részét. A képekről is látszik, hogy jól érezte magát, és élvezte azt is, hogy végre minőségi időt tölthet azzal, akit szeret.

Repülőgépről posztolt képhez annyit fűzött hozzá Bereczki Zoltán, hogy kicsit elhúzott, és a hashtagből ennél több nem is derült ki. aztán jöttek a képek, és könnyű volt kitalálni, hogy a színész-énekes Szicíliába utazott feltöltődni. A Lepkegyűjtők mellett is több projekten dolgozott az utóbbi hónapokban, pihenésre nem volt ideje, most viszont mindent szeretett volna bepótolni. 

Bereczki a közösségi oldalán osztott meg képeket, először Cataniából, ahol az édesapján kívül a testvére, Dóri is ott volt. 

Bereczki Zoli a családjával: édespajával és testvérével, Dórival – fotók: Facebook/Bereczki Zoltán

A pihenés második felében viszont a sztár kettesben volt az apjával. Bereczki és az édesapja viszonya 2014-ben közel sem volt ilyen felhőtlen, a kétéves haragszomrád azonban már a múlté, azóta több közös utazáson is részt vettek együtt, többek között Portugáliában voltak két évvel ezelőtt. 

Bereczki most ezt posztolta az édesapjával Siracusából:

Holnap haza! Jó volt apuval kicsit kettesben! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😎😎😎

Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top