Sztárok

Brad Pitt új barátnője tiszta Angelina Jolie

Egy elismert professzorral találkozgat mostanában Brad Pitt. Amikor azt mondjuk, professzor, nem valami naftalinillatú, ősz hajú nénit kell elképzelni, sőt!

Az MIT professzora elismert építész, és más tudományos területen is bizonyított már, a neve pedig Neri Oxman, akiről ugyan eddig csak tudományos berkekben hallottak, de mostantól elég széles körben emlegetik. Hála annak, hogy Brad Pitt barátnőjeként felkerült a legkülönbözőbb híroldalakra az elmúlt napokban. 

Neri Oxman és Brad Pitt kapcsolatáról sokan írtak:

Megnézem
Összes kép (9)

Állítólag egy építészettel kapcsolatos projekt hozta őket össze, a találkozásuk óta pedig szépen alakul a viszonyuk. Brad Pitt szóvivője nem kívánta kommentálni a Page Six információit, de egy barát megerősítette, hogy valóban sokat találkoznak mostanában. „Egyelőre csak barátként, lassan haladnak.”

Neri Oxman már sztár a tudományos világban, és Brad Pitt barátnőjeként még több ember ismeri meg a nevét

Az építészet iránti rajongásuk közös, amiről órákig képesek beszélgetni. Állítólag úgy buktak le, hogy Pitt gyakran bejár az MIT-re Oxmanhez. A tudomány rocksztárjának tartott professzort máris sokan Angelina Jolie utódjaként emlegetik, kiemelve, hogy külsőre biztosan Pitt esete. Na, akkor lássuk, mit gondolsz:

Neri Oxman amúgy 2011-ben ment férjhez, de a magánéletéről olyan keveset beszél, hogy a válásával kapcsolatban csak teóriákat lehetett hallani. A 42 éves professzornak nincs gyereke, és erről a témáról sem szokott beszélni.

Itt megnézheted, hogyan mesélnek Brad Pitt és Neri Oxman kapcsolatáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top