Sztárok

Erdélyi Timeát sem láttuk még ilyen dögösen

A Nagy Duett egyik meglepetése Erdélyi Timea volt, akit nem csak a zsűri dicsért a hangjáért. Bár a színésznőtől távol áll ez a rocker stílus, de érdekes volt őt apró sortban és neccharisnyában látni.

Amikor az ország megismerte, ő volt a Barátok közt Tildája, azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán, és a kislányból felnőtt nő lett. ennek ellenére sem hétköznapi, ahogyan A Nagy Duett színpadára lépett. Erdélyi Timea saját bevallása szerint a próbál alatt szokott abba bele, milyen, ha tágítja a határait és olyan karaktert hoz, ami amúgy távol áll tőle. 

Erdélyi timea hétköznap inkább a kislányos-visszafogott stílust kedveli

“Itt állok egy ilyen pöttyös babaruhában, masnis zoknival és masnis karkötővel, ez vagyok én. De micsoda móka felvenni egy teljesen másfajta szerkót, belebújni egy teljesen másfajta stílusba és a mögé ezerrel beleállni. Ez elképesztően jó, mert ennyire önfeledten az óvodások játszanak a homokozóban”

– mesélt a színésznő A Nagy Duett előtt arról, milyen félelmei voltak és hogy végül a duettpartnere, Gönczi Gábor segített a lazaságával más irányba terelni őt.

A Nagy Duett első adásában máris láthattuk, miről beszél Erdélyi Timea: 

Erdelyi Timea és Gönczi Gábor A Nagy Duett első adásában – fotó: Vadnai Szabolcs

Egyáltalán nem látszott Erdélyi Timeán hogy izgult vagy, hogy zavarban lett volna, elvitte az egész produkciót

Erdélyi Timea és Gönczi Gábor A Nagy Duett első adásában sok bókot kapott a zsűritől – fotó: Vadnai Szabolcs

Itt vissza tudod nézni Gönczi Gábor és Erdélyi Timea első produkcióját A Nagy Duettben: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top