Sztárok
Szponzorált tartalom

Wolf Kati rászoruló gyermekeken segít ruhaadományokkal (x)

Április 14-én hatodik alkalommal indult útjára az Adok-Kapok Napok, Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciója. A Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva várja az adományokat egészen május 6-ig.

A gyűjtésben Wolf Kati, az Adok-Kapok Napok védnöke is részt vesz, aki idén harmadik alkalommal áll ki a rászoruló gyermekek ügye mellett. Idén igazán megéri adományozni, hiszen a Premier Outlet akár 50%-os kedvezményekre jogosító kuponokkal köszöni meg a segítséget, amelyek május 2. és 6. között használhatók fel.


A Magyarországon mélyszegénységben élőkre a napi étkezés megoldása is hihetetlenül nagy terhet ró, így nem csoda, hogy a gyermekek és felnőttek ruháztatása egyaránt mindennapi problémát jelent. Egy jó minőségű ruha azonban nem csupán a külsőségek miatt fontos. Ami legtöbbünknek csupán egy megunt, feleslegessé vált ruhadarab, az egy nehéz körülmények között élő család számára esélyt jelenthet az újrakezdéshez és az előítéletektől mentes élethez, hiszen lehetővé teszi számukra, hogy levethessék a nem megfelelő öltözet adta negatív megkülönböztetéseket.


Idén a Premier Outletben újra mindenkinek alkalma nyílik, hogy megadja ezt az örömöt a szegénységben élőknek, hogy ők is teljesnek érezhessék magukat. 2018-ban a gyermekekre helyezzük a hangsúlyt, hiszen ők azok, akiknek a folyamatos növekedés miatt akár két-három havonta új ruhákra van szükségük.

Az elmúlt években számos híresség csatlakozott a kezdeményezéshez: Iszak Eszter, Szabados Ágnes, Tornóczky Anita, Katus Attila, Sasvári Sándor, Dombóvári Vanda, Kőváry Barna, Erdei Zsolt, Orosz Barbara, Keveházi Krisztina, Tatár Csilla és Gönczi Gábor is szívesen segítette a közös ügyet.


A biatorbágyi outletközpont által szervezett Adok-Kapok Napoknak immáron harmadik éve azonban Wolf Kati a védnöke, aki az Ökumenikus Segélyszervezethez kötődő minden olyan kampányban szívesen részt vesz, amely gyerekekhez, családokhoz kapcsolódik. Az énekesnő örömmel vette az idei megkeresést, és szívesen vállalta a védnöki szerepet, hiszen a rászoruló gyermekek támogatását kiemelten fontosnak tartja, illetve családanya lévén ő is tisztában van azzal, hogy a kicsik ruháztatása állandó problémát okoz. „Az emberek érzik, hogy mennyivel jobb dolog adni, mint azon az oldalon lenni, ahol már kérni kell. Minden alkalommal, mikor hazamegyek egy ilyen eseményről, átértékelődnek az érzéseim, a gondjaim, a problémáim” – emlékszik vissza az előző évekre a népszerű énekesnő.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top