Sztárok

Először láthatjuk Kardos Eszter kisfiát

A Barátok közt egykori Vandája két hónapja adott életet a kisfiának, Eriknek. A picit egészen eddig nem láthattuk, de most megtört a jég – íme, ő Erik!

A Barátok közt egykori színésznője mindig is fiatal anyuka szeretett volna lenni, így határtalan volt az öröme, amikor összejött a baba. Kardos Eszter tavaly ősszel osztotta meg a nyilvánossággal, hogy babát vár, aztán a pici nemét is megtudtuk. A színésznő azt is elárulta, hogy nem gondolta, hogy ilyen hamar teherbe esik, de örült, hogy így alakult. Eszter aztán a közösségi oldalán jelentette be, hogy megszületett a kisfia, Erik: „Mákszem a fedélzeten” – írta akkor, képet azonban egészen eddig nem osztott meg a babáról. 

A Story magazinban láthattuk először a kis Eriket, akiről sok mindent elárult Kardos Eszter. „Hat órán keresztül vajúdtam. Nem sokon múlott, hogy ne császár legyen a vége, ugyanis a csípőcsontomnál nem fért ki a baba feje. Végül a doktor úr megnyomta a hasamat, így szó szerint kicsusszant a kisfiam” – kezdte a lapnak a színésznő, aki a baba étkezési szokásairól is beszélt, valamint azt is elárulta, hogy nyugodt gyermeke van. Sőt azt is megtudtuk, hogy rövid időn belül jöhet a második baba is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top