Sztárok

Kik lesznek Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekének keresztszülei?

Egy hónapon belül két igazán kiemelkedő esemény lesz a brit királyi családban. Katalin hercegnő hamarosan világra hozza a harmadik gyermekét, sógora, Harry herceg pedig oltár elé vezeti Meghan Markle amerikai színésznőt. Most azt próbáljuk meg kinyomozni, hogy kik lehetnek a harmadik gyermek keresztszülei!

Bár a fogadóirodák szerint Katalin hercegné ismét kisfiút hord a szíve alatt, a szülésig nem fogjuk megtudni, hogy hercegnőnek vagy hercegnek ad majd életet. Azt azonban már most kiszivárogtatták, hogy kik lehetnek a legkisebb csemete keresztszülei. Hagyományosan ugyanis a királyi családokban több keresztanyukát és keresztapukát választanak a gyermekeknek.  Katalin és Vilmos egyébként inkább közeli barátokat szokott felkérni erre a szerepre, ha családtagokról van szó, akkor György esetében például az egyik keresztanya Zara Tindall, Vilmos unokatestvére, míg Sarolta egyik keresztanyukája az a Laura Fellowes, aki Diana hercegnő egyik testvérének lánya.

Katalin hercegnő Vilmos herceg Meghan Markle Harry Herceg

Miért nem lesz Harry és Meghan a keresztszülők között? (Profimedia)

Sokan azt gondolják, hogy a most születendő gyermek keresztszülei között ott lesz Meghan Markle és Harry herceg is. Ugyanakkor egyre erősebbek azok a hangok is, melyek szerint Vilmos nem szeretné felkérni az öccsét a keresztapa szerepre. „Harry,mint nagybácsi rengeteget látja a gyerekeket. Nagyon szoros velük a kapcsolata. Vilmos és Katalin így olyan családtagot és barátot választanának, aki egyébként nem annyira aktív résztvevője az életüknek” – írja az Express. A legvalószínűbb, hogy Katalin hercegné harmadik gyermekének a keresztszülei között ott lesz Pippa Middleton (Katalin húga) és férje, James Matthews, James Middleton (Katalin öccse), Beatrice hercegnő és Eugénia hercegnő (Vilmos herceg unokatestvérei).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top