Sztárok

Beyoncé és tesója hatalmasat zakózott a színpadon – videó

Beyoncé a húgával együtt lépett fel a Coachella-fesztiválon. Azonban kisebb káosz alakult ki a színpadon, amikor képtelenek voltak megállni a lábukon.

Beyoncé és Solange Knowles fellépése minimum érdekesre sikerült a kaliforniai fesztiválon. A 36 éves díva úgy döntött, hogy 31 éves testvérével együtt lép színpadra idén, csakhogy az előadásuk közben elvesztették az egyensúlyukat, és mindketten a földön találták magukat, mondhatni padlót fogtak.

Az énekesnő rajongóit azonban kicsit sem zavarta a káoszba fulladt előadás. Beyoncé fanatikus rajongói úgy jellemezték a Twitteren a testvérek hatalmas zakózását, mint egy igazán őszinte és cuki pillanatot.

Nem ez az első eset, hogy Beyoncénak meggyűlik a baja a színpadon. Néhány éve szinte kopasz lett, amikor az egyik koncertje alatt bekapta a ventilátor a haját, és csak úgy lehetett kiszabadítani onnan, hogy levágták a teljes hajkoronáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top